Fatih CANAR - Okul Müdürü

Fatih CANAR - Okul Müdürü

FATİH CANAR

       1980 yılında Konya Ereğli´ de doğdu. İlk ve orta öğrenimini sırasıyla, Kazım Karabekir İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Ereğli Yabancı Dil Ağırlıklı Lise okullarında tamamladı.

       Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Fen Bilgisi Öğretmenliği lisans programından mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitimini Ahmet Yesevi Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Eğitim yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı.

2002 yılında Gebze Cumaköy İlköğretim Okuluna Fen Bilgisi Öğretmeni olarak atandı.

       Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu, Barış İlköğretim Okulu, Muş Malazgirt Hasanpaşa ilköğretim Okulu, Can Gülmen İlköğretim okulu ve son olarak Fevzi Çakmak İlköğretim Okullarında Fen Bilimleri öğretmenliği yaptı.

      2008 yılında Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak yöneticiliğe başlayan Fatih CANAR, 2011 yılında Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, 2012 yılında Necip Fazıl Kısakürek İmam-Hatip Ortaokulu Müdür yardımcılığı görevlerini üstlendi.

     2014-2023 yılları arasında Zübeyde Hanım Ortaokulu Okul Müdürlüğü görevini gerçekleştirdi. 2023 yılında okulumuza Okul Müdürü olarak görevlendirilen Fatih CANAR, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.