İnönü Ortaokulu  olarak,6 ülke ve119 öğrenci ile yürüttüğümüz ENGLISH IS EVERYWHERE eTwinning projemizi tamamladık.

İnönü Ortaokulu olarak,6 ülke ve119 öğrenci ile yürüttüğümüz ENGLISH IS EVERYWHERE eTwinning projemizi tamamladık.

İnönü Ortaokulu  olarak,6 ülke ve119 öğrenci ile yürüttüğümüz ENGLISH IS EVERYWHERE eTwinning projemizi tamamladık.Basari sertifikasi ve madalyasi alan  tum öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

15.06.2024 29

15-06-202415-06-2024 Proje danışman ogretmen: Burcu Alpay Projede görev alan öğrenciler: 8C sınıfı: Arda Denizli Aras Erdeş Aleyna Kılıç  İbrahim Emir Yılmaz  Mert Turhan  Nisa Turhan  Gülse Küçük  Beril Gökduman Ecrin Yağmur Yakut Ecrin Arslan Yeliz Ferhat Visem Hüseyin    8G sınıfı: Ada Kaya Deniz Doruk Duran Eda Öztürk Hüseyin Ali Aydoğmuş Zeynep Naz Özalp Yüsra Şentürk  Meryem Kekeçgil